Meillä tapahtuu

Pysy kuulolla

Tervehdys ja tervetuloa uusille sivuillemme. Täältä löydät jatkossa viimeisimmät kuulumisemme. Olemme myös facebook palvelussa löydät meidät tästä linkistä https://www.facebook.com/Saunapuut/ tule seuraamaan meitä sielläkin.

Olemme avanneet nyt Huhtikuun alussa uuden karheat sivustot zoner palvelimella. Vanhat sivumme alkoivat olla aikaansa jäljessä ja kustannuksiltaan kalliit. Perustimme verkkokaupan vuonna 2016 tuolloin ajatuksena oli saada verkossa lisää näkyvyyttä sekä lisä myyntiä tuotteille. Molemmat asiat toteutuivat hyvin. Mittausten mukaan kävijämäärä tähän päivään mennessä oli 2016 vuodesta reilu 58 000kpl se on mielestämme hurja määrä. Hurjempaa kuitenkin on sivulatausten määrä joka oli yli 92 000kpl. Kiireisin päivä sivuilla oli 27.3.2020 jolloin sivumme saavutti latauksia 400kpl yhden päivin aikana, mutta myös kauppaa tehtiin ja jokainen vuosi kaikki polttopuumme mitä kerkesimme tehdä vietiin käsistä. Mahtavaa. Toivomme, että tulevaisuudessa rikomme piakkoin nämä kävijämäärät mennen tullen teidän avulla.

Olemme kovalla sykkeella ja suurella innolla viemässä polttopuu myyntiämme nyt eteen päin sekä laajentamassa myyntiämme. Tulevaisuus näyttää millaisia asioita toteutuu.

Uudet verkkosivumme mahdollistavat nyt monia uusia asioita. Saamme uusia maksu tapoja verkkokauppaamme sekä toimitusten yhteyteen. Verkkokauppaamme tulee uusia ostomahdollisuuksi. Näitä kehittelemme koko ajan mielessä ja otamme vastaan hyviä ehdotuksia. Kevät tekee nyt kovasti tuloaan ja teemme harvennuksilta puuta jota tässä kevään aikana alamme valmistaa klapeiksi. Tällä hetkellä koivu pilkettä on vielä pieniä määriä myynnissä muuten varasto on lopussa.

 

Toiminnan kasvattaminen vaatii erilaisia asioita toiminnassa näihin palaamme seuraavassa päivityksessä. Pidämme saunapuumies.com verkkosivustoa itse yllä ja sen rakentaminenkin on omissa hanskoissa kuten vanhankin sivuston.

Keväisin terveisin.

 

Timo Ollila 

Saunapuumies.com