Metsän kylvö urakointi

Tilaa metsän kylvö

 

Teemme SeedGun kylvölaitteella joka on asennettu kaivuriin eri puulajeilla metsän kylvö urakointia Pirkanmaan alueella.

Siemen seoksia voi olla erilaisia tai pelkästään mänty, kuusi tai koivu.

Kysy tai tee tarjous pyyntö meille oheisella lomakkeella.

Urakoimme koko Pirkanmaan alueella. Pyrimme järjestelemään työmaita järkevästi. Jos tiedät naapurinkin tarvitsevan kylvö urakointia alueellasi niin vinkkaa meitä. Puolitetaan kuljetus kustannukset.

Nimi  
Sähköposti  
Kaupunki  
Osoite  
Kuviot  
Toimenpide  
Miten löysit meidät?  
Viesti  
Liitteet  

SeedGun on patentoitu, kustannustehokas koneellinen metsänuudistusmenetelmä, joka tarjoaa siemenelle parhaat mahdollisuudet itää ja kasvaa terveeksi puuksi.

 

Pääpuulaji kylvettäessä on mänty, mutta SeedGunilla onnistuu myös koivun sekä kuusen kylväminen.

 

Kaksi siementykkiä mahdollistaa myös sekakylvön.

 

SeedGunilla tehty täsmällisesti kohdistettava konekylvö heti maanmuokkauksen yhteydessä tuo huomattavia säästöjä siemen- ja työkuluissa sekä parantaa oleellisesti kylvötulosta.

 

Ota meihin yhteyttä.

Timo Ollila

p.040 831 8560

timo.ollila@saunapuumies.com

Voitte antaa meille suostumuksen metsävaratietojen katseluun metsään.fi palvelun kautta klikkaamalla metsään.fi logoa.

Käytämme Tapion Puun Siemeniä

Jalostetuilla siemenillä lisää kasvua, tuloja ja hiilen sidontaa -kylvä hyvää!

Kylvämme Parhailla Jalostetuilla Siemenillä

Jalostetuista siemenistä kasvaneet puut tuottavat puulajista ja alueesta riippuen 10 – 30 % enemmän runkopuuta kuin paikallisista siemenistä syntyneet puut.

 

Jalostetut puut ovat myös järeämpiä ja parempilaatuisia ja näin tuottavat enemmän tukkipuuta, joka taas tuottaa metsänomistajille enemmän tuloja sekä sitoo hiiltä pitkäaikaisesti esimerkiksi rakennuksiin ja huonekaluihin sekä muihin metsäteollisuuden tuotteisiin. Jalostetut puut on testattu kenttäkokeissa ja ne ovat kestävämpiä tuholaisia ja sienitauteja vastaan.

 

Jalostetun siemenen käyttö onkin yksi tärkeimmistä ja erittäin edullinen keino metsien kasvun, kestävyyden ja hiilinielujen lisäämiseksi. Metsien uudistaminen jalostetuilla siemenillä voi tuottaa vuosisadan loppupuolella Suomen metsiin yli 10 miljoonan kuutiometrin vuotuisen lisäkasvun.

 

Yhden vuoden aikana jalostetuilla siemenillä perustetut metsät tulevat sitomaan tulevina vuosikymmeninä Suomessa noin 10 miljoonaa tonnia enemmän hiilidioksidia vuodessa kuin paikallisella alkuperällä perustetut metsät. Tämä on  suuruusluokaltaan noin kolmannes Suomen metsien ja puutuotteiden arvioidusta (2019) hiilinielusta jaksolla 2021 – 2025.

Tilaamme asiakkaillemme siemenet jotka asiakas maksaa suoraan tapiolle. Helppoa asiakkaalle.

 

 

Käy katsomassa tapion verkkokaupasta siemeniä teille. Me huolehdimme tilauksista ja siementen oikeasta säilytyksestä ja käsittelystä.
Joko lähdetään kylvämään?

Yhteystiedot

 

Timo Ollila

Puhelin:

+358 408318560

Sähköpostiosoite:

timo.ollila@saunapuumies.com